Kirkkaanvihreä pusero kiristyy rintojen ympärille. Puiden väri on höllempi ja rauhoittava. Minulla on päänsärkyä ja puutumista sormissa. Pelkään, että tämä on aivoverenvuoto, kavahdan ajatusta kivuliaasta migreenistä (minulla on ollut kerran elämässä lyhyt migreenikohtaus, siitä on jo monta vuotta) ja toivon, että tämä olisi vain väsymystä tai psyykkistä oirehdintaa.

Työviikko on ohi. Viime yönä tuli nukuttua huonosti, koska julkaisin aukeassa. Onneksi tänään oli iisi päivä. Olen kirjoittanut viimeisen vuorokauden aikana niin paljon, että oikeastaan en jaksaisi nyt kelailla tässä kymmentä minuuttia. Mieluummin menisin vaikka lukemaan jotain tai katsoisin hyvää leffaa. Mutta kun ei kumpikaan onnistu oikein nyt, kun täällä ei ole videoita ja kirjasto menee kiinni klo 16! Tuo jälkimmäinen on aivan älytöntä. Olisin tosin tänään ehtinyt kirjastoon hyvin, mutta minulla oli aukean kanssa "tärkeämpää" tekemistä.

Juoksemaankin tekisi mieli, mutta nyt tuntuu, ettei yhtään jaksaisi. Pitäisi varmaan syödä hedelmä tai jotain tai sitten nauttia lisää kofeiinia, joka taas käy vatsaan ja aiheuttaa käsiin vapinaa ja pelkotiloja yhdistettynä yksinäisyyteen ja väsymykseen. No, ehkä nyt vähän liioittelen, enkä edes ihan vähän, mutta onhan tässä lämpimikseen jotain kirjoitettava. Varmaan menenkin vielä myöhemmin juoksemaan ainakin vähän. Olisipa minulla sauna. Olisihan tuossa uimahalli, mutta ei sinne enää tähän aikaan jaksa ja muutenkin yksin se homma on tylsää. Nyt olisi juuri semmoinen päivä, että voisi nähdä jotain kaveria, mutta tässä kaupungissa ne ovat aika vähissä. Siinä toisessa olisi enemmänkin. Tässä päivän linkki:

http://aukea.net/mp/db/Kokoelmahaut/etusivu/?num=2764210

Hyvinhän tämä kirjoittaminen sujuu. Papallakin on CRP laskenut. Se on sitkeä sissi, ei niin vain anna periksi. Töissä katsottiin kaksi tuntia videoita. Tulevana viikonloppuna pitäisi väsätä se Erkon homma. Ei ole oikein ideaa edes vielä, että mistä, mutta kirjoituskunto on nyt kyllä kohdallaan, että eiköhän jotain synny. Nyt ulos, kauppaan tai jotain.