Kurja olo. Kuumeinen olo. Kuumetta ei kuitenkaan ollut. Neljäkymmentä minuuttia sitten piti mennä bussiin, mutta en jaksanut. Yritän uudestaan puolentoista tunnin päästä. Jos kuumetta olisi ollut, olisin voinut jättää menemättä bussiin, mutta nyt kuitenkin menen, koska kuumetta ei ole. Ehkä tämä johtuu vain siitä, että eilen lenkillä vilustuin ja aamulla heräsin kymmentä vaille kuusi, enkä saanut enää nukuttua ja n. tunti sitten töiden jälkeen yritin levähtää, mutta nukuin ehkä kaksi minuuttia. Eikä minulla tietenkään ole kotona yhtään kofeiinia, eikä buranaa. Töissä ainakin aamulla huomasin, että kun join kupin kahvia, olo piristyi kummasti. Kaikki viikonloput menee ihan perseelleen. Viikko sitten viikonlopun pilasi se novellin kirjoittaminen ja nyt mahdollinen flunssa, eikä nämä pakkasetkaan sydäntä lämmitä. Ja siitä tulikin mieleen, että kaksi viikkoa sitten viikonlopun pilasi pakkanen. Sitä edellisenä viikonloppuna olin kipeä. Sitä edellinen taisi olla muuten ihan jees, mutta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tuli valvottua ja sunnuntai meni sitten pipariksi kun olin väsynyt, enkä jaksanut tehdä mitään. Ja sitä ennen olikin uusi vuosi, josta ei edes puhuta.. Jouluviikonloppu oli ihan mukava tai oikeastaan tosi mukava siihen nähden, että oli joulu, tuo suuri stressin juhla. Sitä edelliset viikonloput on jo menneisyyttä, joskin aika samaa rataahan ne ovat menneet.

Viikonlopun ennuste: Olen kipeä ja tervehdyn maanantaiksi. Sitten pääsee taas töihinn. Ei sillä, että töissä mitään vikaa olisi, v.tuttaa vaan kun kaikki vapaapäivät on ihan yhtä tyhjän kanssa.. No, pitää yrittää hommata niitä lääkkeitä. Äsken otin jo toisen tabletin vitamiinia tänään. Yleensä syön yhden tabletin.

Pitäisi vielä tiskatakin ennen lähtöä tai pakkohan ei ole, mutta eiköhän noissa tiskeissä ala muuten sikiämään vaikka mitkä bakteerit ja homeitiöt, ei nimittäin tule ihan joka päivä tiskattua kun ei ole omaa keittiötä, vaan tuo kerrossysteemi, jossa tulee liian harvoin käytyä. Että vessassa sitä pestään tiskit. Ei minua nyt yltiölänsimaalaiseksi voi ainakaan sen takia syyttää. Mikrouuni on ja jääkappi on. Se on hyvä asia.