Kukaan ei ole kieltänyt kirjoittamasta blogia useamman kerran samana päivänä, joten teen niin. Kävin äsken lukemassa runoja. Ne olivat koskettavia ja hieman surullisia. Olen itsekin kirjoitellut jonkin verran. Uusimpia tekstejäni voi lukea täällä:

http://www.rakkausrunot.fi/runoilija.php?runid=34959

Eiväthän ne oikeastaan mitään runoja ole, vaan sellaisia kokeiluja vain. Minä haluaisin kirjoittaa semmoisia runoja, mistä:

1. puuttuu kokonaan adjektiivit 2. puuttuu kokonaan vertauskuvat 3. eivät ota kantaa poliittisesti eivätkä yhteiskunnallisesti 4. irrottautuvat runoilijan itsensä ulkopuolelle 5. kertovat tosiasioita, eivät satuja 6. kertovat jotain tärkeää 7. joihin olen tyytyväinen vielä vuoden päästä niiden kirjoittamisesta 8. sisältävät hassuja kaksoismerkityksiä, joista kenties vain toinen on konkreettinen 9. sisältävät tuhat sanaa, koska on sanonta, että yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa 10. tuntuvat lukijan genitaalialueella muuten kuin olemalla jotenkin pornograafisia 11. eivät sisällä epämääräisiä käsitteitä kuten rakkaus tai tuska 12. eivät loukkaa ketään tai aiheuta mielipahaa 13. eivät sisällä vaikeaselkoisia sivistyssanoja 14. ovat vakavasti otettavia aikuistenkin mielestä, eli ei siis kakka- ja kikkeliosastoa 15. eivät aiheuta päänsärkyä 16. eivät jätä muovista ja tekopyhää vaikutelmaa 17. vaikuttavat lukijan tunteisiin 18. ovat uskottavia

Nyt minusta jo tuntuu, että alan toistaa itseäni noissa teeseissä, mutta joka tapauksessa jotain tuommoista haluaisin kirjoittaa ja ai niin:

19. rikasta kieltä

Mutta nyt on parempi käydä nukkumaan ja taustalla soi Ritarikunnan Mä en jaksa ihan sattumalta. Hyvää yötä.