Ennen kuin lähden juoksemaan, kirjoitan vähän juoksemisesta. Maanantaina vihdoin laski pakkanen ja juoksin 4km 16.04. Teho oli n. 90-prosenttinen. Lopussa vedin ihan täysiä. Yhteensä juoksua tuli 12km. Eilen juoksin 10km. Lähtö jäi kauhean myöhään. Jotenkin eilisen lenkin alussa tuntui, että jaksaisi juosta vaikka kaksikymppiä, mutta lopussa ei enää tuntunut. Tänään yritän juosta mahdollisimman hiljaa, matkasta viis. Taidan sittenkin tehdä työasiat ekana ja sitten lähteä sinne lenkille ja sitten on loppupäivä vapaata tehdä ihan mitä vaan. Täytyy kyllä sanoa, että Paskan ja Pelle Miljoonan yhteisesiys "I just Pogo" on ehkä yksi parhaita kuulemiani piisejä. Siinä on sitä jotain.

Tarkoitus on olla kesällä hyvässä kunnossa. Saa nyt sitten nähdä. Yksinkertaisesti haluan olla hyvässä kunnossa siksi, että hyvässä kunnossa on hyvä olla. Ehkä tarvitsen jonkin tekosyyn hyvään kuntoon pyrkimiseen, kuten esimerkiksi tavoitteen. Toki pidän muutenkin siitä, että käydään paljon kisoja ja sitten on joku päätavoite, joka häämöttää jossain. Se on tavallaan vähän niinkuin teatteria tai musiikkikeikkaa heittäisi. Mutta sekin voi mennä yli. Alkaa väsyttää. Halut menee kaikkeen. Tosin jos ne halut menee, niin sitten alkaa olla aika huolestuttavaa.

Minulla on lähistöllä vanha päiväkirja. Olen ajatellut kirjoittaa siitä juttuja tähän. Se voisi olla ei ehkä hauskaa, mutta jollain tapaa terapeuttista ja vapauttavaa. Pitää vain tehdä se hienotunteisesti, koska siinä käsitellään muita ihmisiä.

Minulla olisi myös kirjoittamiseen liittyvä hauska systeemi mielessä, mutta en ole oikein ehtinyt toteuttaa. Ehkä tänään. Se on ollut mielessä jo yli vuoden, eikä se ole edes hirmuisen kummoinen juttu toteuttaa, olen toteuttanut paljon aikaavievämpiäkin, joten aika outoa, etten ole toteuttanut. Jossain vaiheessa pitäisi myös käydä katsomassa, missä jamassa virtuaalinen jalkapallojoukkue lepää. Kirjoitin asian tähän vain, koska aikaa on vielä minuutti. Linkki:

http://www.hattrick.org